Antena Căutare

Câinii maidanezi din România devin doctori pentru oameni! Ce știu să facă

Invitat la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Cornea, dresor şi specialist în comportament canin, alături de cățelușa Hana, a demonstrat cum un câine de stradă poate să ajute un copil cu probleme.

Câinii nu sunt doar pentru a sta în curte sau pentru a se juca, ci și pentru a ajuta oamenii și copii cu nevoi emoționale mai speciale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine ar fi crezut că și câinii pot deveni doctori? Află totul despre educația cățeilor, despre câinii utilitari și, mai ales, despre Hana!

Dresorul a anunțat că va face o școală specială de dresaj, care promite să ia câini din adăposturi și să-i pregătească pentru oameni cu diferite probleme, ca să le facă viața mai frumoasă și împreună să aibă parte de momente de fericire.

Urmărește materialul video din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să descoperi cât de surprinzători pot fi câinii!

Cătălin Oprișan s-a dezlănțuit în Piața Obor, lângă grătarul cu mici! Răzvan: „A plecat cu o găleată de vinarom, că el a... Ultimele informații despre vreme și trafic, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x