Antena Căutare

Antena 1, la 26 de ani. Sandra Stoicescu, dezvăluiri despre campania Ajuteu.ro: ”Sunt mesaje Ajut eu din partea unor oameni care nu au posibilități financiare prea mari”

Antena 1 sărbătorește împlinirea a 26 de ani de existență pe piața media printr-o gală maraton Ajut Eu. Într-o ediție specială, difuzată în direct, de la 16:45, Alessandra Stoicescu, alături de vedetele Antenei 1, vor încerca să schimbe lucruri în România. 

În cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, aceasta a vorbit despre campania derulată de Antena 1 și Fundația Mereu Aproape pe parcursul a 21 de ani.

”Se ocupă de copii, dar nu numai. Se ocupă de dorințele tuturor celor care cred că pe ei nu-i mai poate ajuta nimeni. Și din păcate, în România, sunt foarte multe cazuri care au nevoie de ajutor. Intră și tu pe ajuteu.ro și scrie o dorință. Sunt multe mesaje care încep cu ”Nu cred că e adevărat, dar încerc.”. Sunt multe mesaje simple, de genul... îmi dorec un brad pentru copilul meu, îmi doresc să fiu fericit și să fiți și voi, îmi doresc să se întoarcă iubitul meu la mine. Spune-mi tu, cine spune ”Ajut eu?”, a dezvăluit Sandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu şi vedetele Antena 1 vor da startul campaniei Ajut Eu, într-o ediţie specială transmisă în direct, astăzi, de la ora 16.45. Prima gală vă aşteaptă cu momente emoţionante. Îi veţi cunoaşte pe primii eroi ai campaniei noastre - Alexandra, Mihai, Jenica, Rose Marie, Alexandru si echipa Herotech.

Oricine vrea să ajute se poate implica. Mecanismul este simplu. Intraţi pe AJUTEU.RO si alegeţi o dorinţă de îndeplinit. Campania va ține 26 de zile, pentru că Antena 1 împlinește 26 de ani.


Antena 1, 26 de ani. ”Lacătul și femeia”, noul single al Lidiei Buble a răsunat la ”Neatza”. Dani Oțil: ”S-ar potrivit ș... Voteaza Cel mai sexy tatic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x