Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Campionatul Național Indoor la Tir cu Arcul pentru persoane cu dizabilități: Încercăm să scoatem oamenii din casă și să nu mai stea în fața calculatorului

La Campionatul Național Indoor la Tir cu Arcul pentru persoane cu dizabilități și-au anunțat prezența 11 sportivi cu dizabilități din toată țara, care reprezintă România în concursurile internaționale.

Monica Radu și Filip Gheorghe au venit în platou la Neatza să prezinte o competiție dedicată celor care sunt în scaun cu rotile.

Povestea Monicăi este una extrem de impresionantă! Aceasta a rămas invalidă în urma unui accident de mașină pe când avea doar 22 de ani. Aceasta a încercat să ducă o viață cât de poate de normală și acest lucru i-a reușit! În prezent este singura mămică care a dat naștere la trei copiii având handicap locomotor, iar cel mai amre are 18 ani.

Pe data de 29 februarie, sâmbătă la ora 9:00 se va da startul Campionatului Național de Tir cu Arcul acesta fiind dedicat persoanelor care au minimum de experiență în tras cu arcul. Inițiativa a pornit de la dorința de a-i încuraja pe cei aflați în scaun cu rotile să aibă o viață activă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro