Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Cornea, dresaj, în direct, cu cățelușa Hana

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Cătălin Cornea, dresor şi specialist în comportament canin, a adus o cățelușa maidaneza, salvată de pe stradă,

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Cătălin Cornea, dresor şi specialist în comportament canin, a adus o cățelușa maidaneza, salvată de pe stradă.

„Este un câine găsit pe stradă. Nimeni nu știa cât va fi de mare, dar trebuia salvat. Este cățelușă, se numeste Hana și are un an și nouă luni. Hanna a fost salvată de către stăpâna sa, Ana-Maria, care și-a întrerupt vacanța ca să o ridice pe ea, umedă de apă și astfel Hana a ajuns să fie un membru al familiei foarte important.” , a povestit Cătălin Cornea.

Hana a venit în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a iniția trucuri într-un mediu nou. Este foarte iubitoare și sare în brațele tuturor, din acest motiv cățelușa este ținută în lesă.

„Folosesc un marker verbal ca să spun exact că atunci este momentul în care va primi recompensă pentru că a făcut bine. Mă ajută lesa să o țin pe loc.” , a adăugat Cătălin Cornea.

Hana a reușit să îi împresioneze pe cei din platou. Prezentatorul Dani Oțil a declarat: „Este mai deșteaptă decât noi toți.”

Mai mult, Dani Oțil, prezentatorul matinal de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a făcut flotari, în direct, cu cățelușa Hana.

Incendiar! Melisa și Loulou lansează, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia Hashi... Nicoleta Nucă cântă, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia - Tot mai rar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x