Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Catedrala Notre Dame, distrusă de flăcări! Cristina Bazavan, detalii cutremurătoare din Paris: „Oamenii stăteau și cântau ca la priveghi”

 

Neatza cu Răzvan și Dani. De 12 ore, întreaga omenire asistă, cu sufletul la gură, la un adevărat dezastru. Un incendiu devastator a cuprins catedrala Notre Dame din Paris. Cristina Bazavan a dat detalii cutremurătoare de la fața locului.

850 de ani de istorie, artă şi creştinism aproape s-au transformat în cenuşă! Cristina Bazavan a povestit, prin telefon, din Paris, ce se întâmplă în aceste momente în apropierea catedralei Notre Dame.

„Zona e închisă, flăcările au fost stinse. Deși clădirea este distrusă, veștile sunt relativ bune. Structura a rămas solidă, fațada este întreagă, aceasta fiind și cea mai importantă miză pentru pompieri - să recupereze cât mai mult din clădire. Se pare că au recuperat și o parte din tablourile din interior. Azi-noapte, îmbrăcat în haine de doliu, președintele Macron a mers la fața locului și a declanșat o campanie de subscripție publică pentru strângere de fonduri ca să repare catedrala.” 

„Azi-noapte, lângă Sena, undeva foarte aproape de Notre Dame, oamenii stăteau și cântau ca la priveghi. (...) Localnicii erau cu mâna la gură, cu lacrimi în ochi, plângeau...ziceai că era Apocalipsa”, a adăuat aceasta. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe