Antena Căutare

Răzvan și Dani, la borcan! „Neatza” caută campioana la pus murături. Elena Grigore: „Am o rețetă simplă și veche. Fără Internet, fără Facebook”

Neatza cu Răzvan și Dani. Am pornit căutarea celor mai bune gospodine în materie de murături. Elena Grigore din București, candidată la concurs susține că are o rețetă simplă și veche, învățată de la bunica ei.

Neatza cu Răzvan și Dani. Am pornit căutarea celor mai bune gospodine în materie de murături. Elena Grigore din București, candidată la concurs susține că are o rețetă simplă și veche, învățată de la bunica ei.

Elena Grigore s-a înscris la concursul „Eu am rețeta perfectă” cu „emoticoane la borcane”! Curioși, simpaticii matinali au sunat-o cu o listă serioasă de întrebări: De unde a luat rețeta? Tradiție sau Internet? Are caiețel cu rețete?

Concurenta are 31 de ani și este din București. N-a avut nevoie de Google pentru a învăța să pună murături, rețeta și tehnica aparținând bunicii ei.

„Am o rețetă simlă și veche. Fără Internet, fără Facebook”, a explicat Elena.

Pentru astăzi, Elena a pregătit o surpriză pentru cei doi prezentatori: un borcan cu murături Răzvan și Dani!

Cine crede că are o rețetă câștigătoare, se poate înscrie la concursul „Eu am rețeta perfectă” pe www.facebook.com/neatzacurazvansidani.

A scos italienii din ei! Eliza G pleacă din România cu trofeul Cerbul de Aur 2019 și cu Răzvan Simion?! „Îl iau cu mine!... Viața la bloc, mai scumpă pentru vecinii necivilizați! Cum se vor aplica noile amenzi stabilite de Asociațiile de Propri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x