Antena Căutare

Ce e asta, sforăit sau țipat?! Cum să iasă așa sunete dintr-o...doamnă?! „Au uitat să...”

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza cu Răzvan și Dani, o femeie cu un sforăit amuzant!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza cu Răzvan și Dani, o femeie cu un sforăit amuzant!

Oamenii nu pot fi blamați pentru ceea ce fac în timpul somnului. Când vine vorba de sforăit, reacțiile pot fi dezastruoase sau amuzante. În cazul doamnei din clipul adus la Neatza cu Răzvan și Dani de Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, există o singură variantă!

„Am venit cu o doamnă obosită care doarme și care sforăie. Mulți intre noi facem asta, dar dânsa taie lemne! Dacă se poate, ascultați cu sonorul la maxim”, a precizat Cătălin Oprișan.

Răzvan Simion n-a avut puterea să râdă, amintirile de weekendul trecut fiind încă proaspete în memoria sa: „Prietenul meu, Mexicanul, a sforăit cam patru- cinci hectare de pădure de lemn tare! A tăiat numai stejar!”

Piesa verii 2019 s-a auzit la Neatza cu Răzvan și Dani. Cristina Spătar lansează cel mai recent single, "Ay"... Ți se face pielea de găină! Feli a cântat, live, piesa „Omule, deschide ochii!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x