Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce e asta, sforăit sau țipat?! Cum să iasă așa sunete dintr-o...doamnă?! „Au uitat să...”

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza cu Răzvan și Dani, o femeie cu un sforăit amuzant!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza cu Răzvan și Dani, o femeie cu un sforăit amuzant!

Oamenii nu pot fi blamați pentru ceea ce fac în timpul somnului. Când vine vorba de sforăit, reacțiile pot fi dezastruoase sau amuzante. În cazul doamnei din clipul adus la Neatza cu Răzvan și Dani de Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, există o singură variantă!

„Am venit cu o doamnă obosită care doarme și care sforăie. Mulți intre noi facem asta, dar dânsa taie lemne! Dacă se poate, ascultați cu sonorul la maxim”, a precizat Cătălin Oprișan.

Răzvan Simion n-a avut puterea să râdă, amintirile de weekendul trecut fiind încă proaspete în memoria sa: „Prietenul meu, Mexicanul, a sforăit cam patru- cinci hectare de pădure de lemn tare! A tăiat numai stejar!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!