Căutare Live

Oops, asta nu trebuia să se vadă! Ce se întâmpla în culise, în timpul roasturilor aniversare: „Nu cred că s-a supărat”

Agitația cea mai mare nu a fost pe scenă, ci în culise! Ce se întâmpla în spatele camerelor, în timp ce invitații speciali „i-au luat la roast” pe simpaticii matinali?

Covorul roșu și-a așteptat starurile! Au apărut imagini nedifuzate din timpul ediției aniversare Neatza cu Răzvan și Dani.

Neatza cu Răzvan și Dani a aniversat 12 ani de existență a show-ului difuzat la Antena 1. Matinalii nu s-au dezis și au adus și de data aceasta voia bună și spectacolul în casele românilor, alegând să petreacă fastuos din toate punctele de vedere.

Nu e un lucru nou că nicio provocare nu este prea mică pentru gașca veselă de la Antena 1, tocmai de aceea, Răzvan, Dani și întreaga echipă Neatza au reușit ca anul acesta să aducă Gala Oscarurilor în casele românilor.

Tematica Galei de Oscaruri a adus în platou invitați speciali, trofee, decoruri, muzică, dansuri și distracție, încă de la prima oră a dimineții.

Distracția a fost una garantată, în platou s-au rememorat cele mai frumoase momente din toți acești ani, iar de pe lista de Oscaruri nu au putut să lipsească invitații speciali, ce au primit și trofee. Ștefan Bănică Jr., Pepe, Lidia Buble și Edward Sanda, Connect-R, Noaptea Târziu, Nicole Cherry, Helmuth Duckadam au fost doar o parte dintre cei care s-au bucurat alături de echipa Neatza la ceas aniversar.

Vedetele i-au luat la roast pe matinali într-un moment demn de Oscaruri, însă toate replicile acide i-au distrat pe cei vizați.

Florin Ristei și FreeStay au asigurat o aniversare pe note muzicale, iar cel mai savuros moment, roast-ul lor către matinali, a fost o piesă specială ale cărui versuri tăioase au stârnit foarte multe zâmbete

Dani Oțil a crezut că își vede moartea cu ochii: „Tremuram atât de tare...Mi-am luat rămas-bun de la rude”... Confit de gâscă cu dulceaţă de gutui și ardei iute, dar și o garnitură de orz, gustoasă și sănătoasă, este rețeta zilei...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Ultimele știri
x