Temperaturile din termometre vor depăși, în această perioadă, 30 de grade, motiv pentru care e important să știi cum să te hidratezi și ce să mănânci.
Așadar, potrivit experților în nutriție, în această perioadă sunt alimentele ușoare, care conțin foarte multă, deoarece ne ajută să ne hidratăm și să facem față temperaturilor ridicate.
”Ideal ar fi să consumăm legumele și fructele de sezon, în special cele care se cultivă la noi, pentru că organismul nostru este adaptat la ceea ce se cultivă aici. Este indicat să consumăm ardei capia, ardei gras, castraveți, roșii, salată, la care putem să atașăm banane, prune, kiwi, nectarine, struguri.”, a spus Georgian Sandu, specialist în nutriție și fitness, în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani.”
Ideal ar fi să consumăm mai multe vegetale, mai multe fructe și legume proaspete, să limităm produsele din carne grasă, precum porc, vită, miel. Puteți să consumați curcan, pește sau carne de pui, pe care le putem combina cu legume sote, cu ceapă, ardei,