Antena Căutare

Ceaiul, pasiune scumpă! Dani: „Nu am crezut că o să înjur vreodată într-un magazin de ceaiuri”

Prezentatorii de la „Neatza” vor să învețe mai multe despre ceaiuri, să se „specializeze”, așa cum spun ei. Dani Oțil s-a mobilizat și a mers să își cumpere cele necesare noului interes. Când a aflat cât costă două infuzoare, i-a pierit toată pofta!

Prezentatorii „Neatza” vor să învețe mai multe despre ceaiuri, să se „specializeze”, așa cum spun ei. Dani Oțil s-a mobilizat și a mers să își cumpere cele necesare. Când a aflat cât costă două infuzoare, i-a pierit toată pofta!

„Toată viața am vrut să mă specializez în ceaiuri. Să vină invitații la mine și să știu ce li se potrivește”, a spus Răzvan.

„M-a invitat un nutriționist să încerc și ceai în loc de cafea. M-a trimis să-mi iau un infuzor. Am fost la un magazin specializat în așa ceva. Mă întrebam cum plătesc ăștia chiria, care știm cât de scumpă este într-un mall, din infuzoare, cești și ceaiuri. Ceaiul nu e o chestie scumpă.

Duă o discuție lungă cu doamna de acolo, mi-am ales sortimentele potrivite și am luat și două infuzoare, foarte mișto, arată senzațional. Șaisprezece milioane jumate...Vă dau cuvântul meu de onoare, nu am crezut că o să înjur vreodată într-un magazin de ceaiuri!”, a povestit Dani.

Alina Dumitru antrenează următoarea generație de campioni: „Trebuie să lucrăm mai mult la ambiție, la dorință”... Imagini din culisele celui mai nou videoclip Lidia Buble! „Veți descoperi mai multe Lidiuțe! De-abia aștept să faceți cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x