Antena Căutare

Cel mai are pelerinaj din București, în acest weekend. Mii de credincioși sunt așteptați la Procesiunea „Calea Sfinților”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a vorbit la „Neatza cu Răzvan și Dani” despre cel mai mare pelerinaj din Capitală: „Procesiunea Calea Sfinților”, la sărbătoarea sfântului cuvios Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștiului.

Sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou are loc pe 27 octombrie, însă manifestările religioase au început încă de vineri, de la ora douăsprezece, cu Procesiunea „Calea Sfinților”. Foarte mulți credincioși au venit de la primele ore ale dimineții pe dealul Patriarhiei.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a oferit mai multe detalii despre programul ceremoniilor din acest weekend.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai multe informații despre pelerinajul Sfântului Dimitrie cel Nou, în materialul video de mai sus.

Noul site www.a1.ro este online! Cu un design nou, simplu și ușor de utilizat, tot ce vreți să aflați este doar la un cl... „Am venit cu opincile prin București”. Alexandru Ilinca, ultimul opincar al Olteniei, demonstrație inedită la „Neatza cu...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x