Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Neatza cu Răzvan și Dani. Cel mai scump ziar din istorie este un ziar românesc vândut cu 830.000 de euro

Între anii 1858 - 1859 s-a vândut cel mai scump ziar din istorie, un ziar românesc ce avea pe el opt bucăți de cap de bour, cel mai scump timbru. În prezent, ziarul se află în Elveția la un colecționar.

Între anii 1858 - 1859, s-a vândut cel mai scump ziar din istorie, un ziar românesc ce avea pe el opt bucăți de cap de bour, cel mai scump timbru. În prezent, ziarul se află în Elveția la un colecționar.

Cătălin Oprișan a spus povestea celor mai valoroase foi de ziar din istoria omenirii la "Neatza cu Răzvan și Dani", dar și a timbrelor care se află pe el. Și nu, nu e glumă! Ascultați-l, iar apoi căutați clasorul bunicii, s-ar putea să găsiți acolo bogății care valorează o avere.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro