Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Neatza cu Răzvan și Dani. Simone Tempestini, cel mai tânăr campion mondial de raliu din istoria României, lecție de pilotaj: Mașina are 310 cai putere

 

Lucsandra a mers pe pista de curse, s-a echipat corespunzător pentru raliu și a fost copilotul campionului Simione Tempestini, într-un material pentru "Neatza cu Răzvan și Dani".

La doar 24 de ani, Simone Tempestini are două titluri de campion mondial și trei titluri de campion naţional absolut. Deși este italian, sportivul a decis să concureze pentru România acum șase ani, iar de atunci face tot ce este posibil să poarte cu mândrie tricolorul pe mașina sa.

Ce trebuie să știm înainte de a ne urca într-o mașină de curse? Sunt câteva reguli simple, care nu încurcă pe nimeni, în schimb adrenalina este garantată, mai ales că vorbim de un bolid ce are sub capotă nu mai puțin de 310 cai putere.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest