Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Simone Tempestini, cel mai tânăr campion mondial de raliu din istoria României, lecție de pilotaj: Mașina are 310 cai putere

La doar 24 de ani, Simone Tempestini are două titluri de campion mondial și trei titluri de campion naţional absolut. Deși este italian, sporticul a decis să concureze pentru România acum șase ani, iar de atunci face tot ce este posibil să poarte cu mândrie tricolorul pe mașina sa.

Lucsandra a mers pe pista de curse, s-a echipat corespunzător pentru raliu și a fost copilotul campionului Simione Tempestini, într-un material pentru "Neatza cu Răzvan și Dani".

La doar 24 de ani, Simone Tempestini are două titluri de campion mondial și trei titluri de campion naţional absolut. Deși este italian, sportivul a decis să concureze pentru România acum șase ani, iar de atunci face tot ce este posibil să poarte cu mândrie tricolorul pe mașina sa.

Ce trebuie să știm înainte de a ne urca într-o mașină de curse? Sunt câteva reguli simple, care nu încurcă pe nimeni, în schimb adrenalina este garantată, mai ales că vorbim de un bolid ce are sub capotă nu mai puțin de 310 cai putere.

Neatza cu Răzvan și Dani. Amalia Năstase a reușit să slăbească 12 kilograme în numai o lună... Neatza cu Răzvan și Dani. Râzi cu lacrimi de el! Gică Gavrilă prezintă rubrica meteo: "Am greșit, nu râdeți, omul m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x