Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Ce face un angajat bun dimineața? Se ascunde, fiindcă muncitorii buni sunt greu de găsit! Bancuri savuroase la Neatza cu Răzvan și Dani

Românii s-au relaxat în minivacanța de trei zile și acum cu toții am revenit la muncă. Și cum putem începe săptămâna mai bine dacă nu amuzându-ne copios la Neatza cu Răzvan și Dani, auzind cele mai amuzante bancuri?

Răzvan Simion și Dani Oțil ne-au demonstrat că sunt maeștri în materie de bancuri și glume.

„Un bărbat merge la doctor luni și îi spune medicului că îl doare capul:

-Domnule doctor, mă doare rău capul după weekend.

-Ați băut?

-Am băut, dar tot degeaba! Încă mă doare!”, a glumit Răzvan Simion.

Nici simpaticul Cătălin Oprișan nu s-a lăsat mai prejos și ne-a dezvăluit alt banc savuros, despre filosofia de viață a unui muncitor: „Eu în fiecare luni dimineață mă ascund, fiindcă un muncitor bun...e greu de găsit”

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli și alte glume savuroase de la simpaticii noștri matinali!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!