Antena Căutare

Ce face un angajat bun dimineața? Se ascunde, fiindcă muncitorii buni sunt greu de găsit! Bancuri savuroase la Neatza cu Răzvan și Dani

Românii s-au relaxat în minivacanța de trei zile și acum cu toții am revenit la muncă. Și cum putem începe săptămâna mai bine dacă nu amuzându-ne copios la Neatza cu Răzvan și Dani, auzind cele mai amuzante bancuri?

Răzvan Simion și Dani Oțil ne-au demonstrat că sunt maeștri în materie de bancuri și glume.

„Un bărbat merge la doctor luni și îi spune medicului că îl doare capul:

-Domnule doctor, mă doare rău capul după weekend.

-Ați băut?

-Am băut, dar tot degeaba! Încă mă doare!”, a glumit Răzvan Simion.

Nici simpaticul Cătălin Oprișan nu s-a lăsat mai prejos și ne-a dezvăluit alt banc savuros, despre filosofia de viață a unui muncitor: „Eu în fiecare luni dimineață mă ascund, fiindcă un muncitor bun...e greu de găsit”

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli și alte glume savuroase de la simpaticii noștri matinali!

„Te-am tradus cu piesa asta”, cea mai haioasă provocare, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Cum s-au descurcat Provincialii ... Bunicuța asta e senzație! Se filmează când povestește în stilul ei filmele și serialele pe care le-ai ratat...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x