Căutare Live

Cezar Ouatu sare în apărarea lui Tzancă Uraganu! Detaliu inedit, dezvăluit chiar de artist: „E de-al meu!”

Despre dargoste, romantism, muzică și un nou concert. Invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, Cezar Ouatu a dezvăluit un detaliu pe care nu mulți îl cunosc. Ce îl leagă pe artist de Tzancă Uraganu?

„Poți s-o mai aștepți pe ea vineri seara, la o cină, cântându-i serenade, dacă te pricepi? Nu! Acum poți să-i cânți cu sistemul Lamborghini, e mai pe-nțeles...îmi pare rău, Cezar”, a glumit Dani Oțil.

Înțelegând foarte bine despre la cine se referă simpaticul prezentator, Cezar Ouatu a făcut o dezvăluire neașteptată:

„Am prins unde te-ai dus, dar e ploieștean de-al meu! Pare-se că aștia din Ploiești au ceva, o treabă...le au cu serenadele, fiecare în felul lui”, a spus Cezar Ouatu.

Cezar Ouatu alături de Zaza Band prezintă, în premieră națională, cel mai romantic concert-spectacol pop-opera-jazz organizat în România pe 4 și 10 martie. Artistul va interpreta cele mai frumoase coloane sonore din filme celebre, precum și piese imn dedicate femeilor și iubirii.

Vrei să obții întotdeauna un preț mai bun? Adrian Maniutiu te învață cum să negociezi "la sânge"... Sunt „îngropați” în inimioare! Așa arată noul platou „Neatza cu Răzvan și Dani”, din Promenada Mall: „Noi, acești Cupido...
Ultimele știri