Antena Căutare

Cezar Ouatu sare în apărarea lui Tzancă Uraganu! Detaliu inedit, dezvăluit chiar de artist: „E de-al meu!”

Despre dargoste, romantism, muzică și un nou concert. Invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, Cezar Ouatu a dezvăluit un detaliu pe care nu mulți îl cunosc. Ce îl leagă pe artist de Tzancă Uraganu?

„Poți s-o mai aștepți pe ea vineri seara, la o cină, cântându-i serenade, dacă te pricepi? Nu! Acum poți să-i cânți cu sistemul Lamborghini, e mai pe-nțeles...îmi pare rău, Cezar”, a glumit Dani Oțil.

Înțelegând foarte bine despre la cine se referă simpaticul prezentator, Cezar Ouatu a făcut o dezvăluire neașteptată:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cezar Ouatu alături de Zaza Band prezintă, în premieră națională, cel mai romantic concert-spectacol pop-opera-jazz organizat în România pe 4 și 10 martie. Artistul va interpreta cele mai frumoase coloane sonore din filme celebre, precum și piese imn dedicate femeilor și iubirii.

Anul acesta, sunt doi Cupidoni! Neatza cu Răzvan și Dani, ediții speciale de Ziua Îndrăgostiților, dintr-un mall din Buc... O nouă boală afectează tot mai mulți copii. Scarlatina, cauze și simptome...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x