Live acum
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Nana și Admiral C4C fascinați de Ramona, dar cu răspunsurile la ei: „E foarte bună. O s-o propunem pentru export”

Nana și Admira C4C au fost protagoniștii unui concurs inedit. Ramona a fredonat, iar ei au fost obligați să recunoască melodia „mormăită” de vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani

Nana și Admira C4C au fost protagoniștii unui concurs inedit. Ramona a fredonat, iar ei au fost obligați să recunoască melodia „mormăită” de vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Lupta a fost strânsă, dar Nana a câștigat, ceea ce l-a făcut pe Dani Oțil să exclame: „Cânți foarte bine, o să te propunem pentru export!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!