Antena Căutare

Constantine, Constantine....ai spart gheața la „Eu am rețeta perfectă”! Mai are cineva o cămară atât de bogată?

„Neatza cu Răzvan și Dani” caută cele mai bune gospodine în materie de murături. Astăzi, Constantin și-a scos borcenale cu murături la înaintare!

„Neatza cu Răzvan și Dani” caută cele mai bune gospodine în materie de murături. Astăzi, Constantin Teliban și-a scos borcenale cu murături la înaintare!

Constantin Teliban a spart gheața la concursul „Eu am rețeta perfectă”, fiind primul bărbat care și-a înscris murăturile în competiție!

Concurentul își pune singur murăturile. Anul acesta, cămara lui este plină! Constantin a pregătit murături, zacuscă, compoturi, gemuri, roșii marinate (după o rețetă specială, culeasă din Republica Moldova).

Înscrie-te pe pagina de Facebook a emisiunii cu o poză cu tine, murăturile tale geniale și mesajul „Eu am rețeta perfectă!” și trimite un mesaj privat cu numărul de telefon la care te putem suna!

Câtă tandrețe! Dani Oțil și Răzvan Simion s-au luat în brațe și ne-au arătat cum se dansează Lambada... O mai țineți minte pe Elena Hasna, fetița-fenomen de la Next Star? S-a transformat într-o domnișoară superbă: „Eram un c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x