Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Era plictisit, așa că a devenit eroul unei soții disperate! Cum a găsit Dani Oțil o verighetă pierdută în lacul Cinciș din Hunedoara

 

Dani Oțil, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum a ajutat o tânăra soție să-și găsească verigheta pierdută în lacul Cinciș.

„Nu știu dacă v-am mai spus povestea asta, este plină de învățături. Lacul Cinciș, în tinerețea mea, vacanță, plictiseală...La un moment dat, în zona în care stăteam, cineva îmi zice: <<Dani, dacă tot te plictișești și stai sub apă destul de mult, nu ne cauți o verighetă? Una de aici de la noi, din Hunedoara, își pierdu verigheta acu două zile...A venit și s-a hârjonit aici în apă cu diverse persoane, nu cu bărbatul ei, și a ieșit fără verighetă>>. În trei ore, am găsit verigheta în nisip! 

Acum începe jocul minții! Atenție mare! Administratorul mi-a zis: <<Dă-mi-o mie, că știu eu ce să-i cer la schimb>>. Doamna de lângă el, punându-și pate pe o felie de pâine prăjită, zice: <<Dă-mi-o mie, s-o arunc mai departe în lac, ca să știe ce se întâmplă dacă te hârjonești cu bărbații altora>>”, a povestit Dani Oțil.

Cum s-a încheiat aventura verighetei pierdute în lac, puteți afla din materialul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI