Antena Căutare

Era plictisit, așa că a devenit eroul unei soții disperate! Cum a găsit Dani Oțil o verighetă pierdută în lacul Cinciș din Hunedoara

Dani Oțil, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum a ajutat o tânăra soție să-și găsească verigheta pierdută în lacul Cinciș.

Dani Oțil, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum a ajutat o tânăra soție să-și găsească verigheta pierdută în lacul Cinciș.

„Nu știu dacă v-am mai spus povestea asta, este plină de învățături. Lacul Cinciș, în tinerețea mea, vacanță, plictiseală...La un moment dat, în zona în care stăteam, cineva îmi zice: <<Dani, dacă tot te plictișești și stai sub apă destul de mult, nu ne cauți o verighetă? Una de aici de la noi, din Hunedoara, își pierdu verigheta acu două zile...A venit și s-a hârjonit aici în apă cu diverse persoane, nu cu bărbatul ei, și a ieșit fără verighetă>>. În trei ore, am găsit verigheta în nisip!

Acum începe jocul minții! Atenție mare! Administratorul mi-a zis: <<Dă-mi-o mie, că știu eu ce să-i cer la schimb>>. Doamna de lângă el, punându-și pate pe o felie de pâine prăjită, zice: <<Dă-mi-o mie, s-o arunc mai departe în lac, ca să știe ce se întâmplă dacă te hârjonești cu bărbații altora>>”, a povestit Dani Oțil.

Cum s-a încheiat aventura verighetei pierdute în lac, puteți afla din materialul video de mai sus!

„Nimeni nu mă vede, parcă nu exist...” - Dani Oțil se pregătește pentru festivalul Untold: „Puneți, băi, mâna și citiți,... El este „învingătorul” de la Bac: „Lumea ziceau că nu-l iau. Am arătat că sunt mai creier decât ei!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x