Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Țineți minte? Înainte de mall, hainele se cumpărau din piață, de pe păturică! Cum a primit Răzvan Simion prima pereche de teniși originali: „Ne măsura pe o șipcă”

Cine își amintește? Răzvan Simion și Dani Oțil, amintiri din copilărie. ”Adidași ne luam din piață, de pe păturică. Mergem ca rața ca să nu se crape”.

Ce s-au schimbat vremurile! Înainte, adidașii mult doriți de tineri și hainele nu se cumpărau din mall, ci „din piață, de pe păturică”. Răzvan Simion și Dani Oțil și-au adus aminte de vremurile în care „rupeau adidașii la dans”, chiar dacă le lipsea „fusta plisată”.

„Mi-am luat o pereche cu scai. nu prea țineau, că erau cam din Turcia. Îmi aduc aminte că se crăpau unde îi îndoiai, așa că mergeam cu laba piciorului ca rața. O pereche mi s-a crăpat de când i-am luat, că mă încălțam direct cu ei, din piață”, a povestit Răzvan Simion.

Prima pereche „originală” a venit tocmai din Ungaria pentru simpaticul prezentator, de la tanti Dora.

„Mergeau pentru cadourile de Crăciun. Ne punea tata să punem piciorul pe o șipcă de lambriu. Mergea tanti Dora cu o mână de șipci și le înfigea în adidas. Așa am primit eu prima pereche”, și-a amintit Răzvan.

Video