Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

De vorbă cu doi elevi de 10! Cum au reușit Mihnea și Daria să obțină note maxime la Bacalaureat

 

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, de la Colegiul Național "Mihai Viteazul, alături de doi elevi care au luat 10 la Bacalaureat, Mihnea și Daria, au dezvăluit cum au reușit să obțină media maximă la BAC.

Bacalaureat 2019 a fost examenul contrastelor. Dacă numărul elevilor care a promovat a scăzut, numărul celor care au reușit să obțină 10 pe linie a crescut. Adina Lăcătușu a avut plăcerea de sta devorbă cu doi dintre cei care au obținut „zecele perfect”, ambii absolvenți ai Colegiului Mihai Viteazul București.

„Consider că a fost o muncă constantă pe parcursul celor patru ani și aceasta a fost răsplata de la finalul ciclului de liceu”, a spus Mihnea.

„Și eu cred că munca a fost cheia ce m-a ajutat să iau media asta. Am fost foarte motivată să obțin un rezultat bun la Bacalaureat”, a adăugat Daria.

Cei doi elevi de 10 știu deja spre ce facultăți urmează să se îndrepte. Pentru Mihnea, singura opțiune este Academia Tehnică Militară: „Am admiterea săptămâna viitoare, așa că emoțiile nu s-au terminat încă pentru mine. Sper că voi continua cu un rezultat la fel de bun ca la Bacalaureat.”

Daria, în schimb, va pleca din țară. Ea a ales Universitatea Cambridge, din Marea Britanie: „Chiar ieri am afla că pot merge acolo, că am îndeplinit condiția de medie de la examenul de Bacalaureat.”

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest