Antena Căutare

Ia de aici profesionist! Un puști a făcut dansul anului, pe alarma unei motociclete!

Când ești copil aproape că nimic nu pare imposibil și poți găsi motive să te distrezi chiar și în cele mai inedite moduri. Este și cazul unui băiat care a dezvăluit cum dansează el pe alarma unei motociclete!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la www.a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News" de la din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani cum se poate dansa pe alarma unei motociclete!

Activezi alarma și te apuci de făcut show, pe ritmul „muzical” ce se aude în parcare! Puștiul e de-a dreptul caraghios cu mișcările sale de dans.

Un tovarăș de joacă l-a filmat și clipul video a ajuns pe internet, devenind imediat viral în toată lumea și stârnind hohote de râs.

Cum dansezi pe alarma de la mașini sau motociclete? Află totul urmărind clipul video prezentat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum se face dansul pinguinului, varianta solo și după mult alcool! Leșini de râs... N-ai văzut nimic până acum! Cel mai tare costum de Halloween e făcut dintr-un carton! Ce are înăuntru | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x