Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Cum poți ajunge voluntar la EURO 2020

 

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Liceul Teoretic "Ștefan Odobleja" din București, a aflat de la Diana Pirciu, volunteer Manager UEFA EURO 2020, cum poți ajunge voluntar la Campionatul European de Fotbal 2020.

Se caută tineri dornici să facă parte din programul de voluntariat Euro 2020, așa că Federația Româna de Fotbal își prezintă programul în 10 licee din București. 

Unul din criteriile de inscriere pentru programul de voluntariat la Euro2020 este vârsta, este important ca elevi și studenții care doresc să fie voluntari să aibă minim vârsta de 18 ani împlinită până în mai 2020. De asemenea, aceștia trebuie sp fie disponibili în perioada desfășurării Campionatului European și motivați să ajute și să se implice. 

Sunt deja peste 1500 de oameni interesați de programul de voluntariat, adică au terminat aplicația UEFA. Aceștia au intrat pe site-ul Volunteerfrf.ro, și-au ales trei domenii și au terminat aplicația, care durează aproximativ 15 minute. 

Până în momentul de față, din cei 1500, 600 dintre ei s-au prezentat la interviuri deja.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI