Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Film: Transformers: Razbunarea celor invinsi

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să ai garsoniera open-space cochetă și la modă

Într-o garsonieră open-space, separarea spațiilor se face cu panouri glisante, covoare sau gresie. Spațiile de depozitare trebuie să fie practice și să poată găzdui cât mai multe obiecte.

„Garsoniera open-space este la modă, din ce în ce mai căutată.

„Este tipul de spații în care se regăsesc cel mai bine tinerii, în mod special cuplurile sau de ce nu două prietene care își închiriază spațiul acesta și care pot da petreceri în livingul mult mai mare decât unul normal” , a explicat Ana Mari Căpățineanu, designer.

În garsonierele open-space, separarea spațiului se face cu panouri glisante, covoare sau gresie. Spațiile de depozitare trebuie să fie practice și să poată găzdui cât mai multe obiecte.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!