Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să economisești bani, în viziunea unui Dani Oțil: De patru zile mănânc pâine cu unt și gem. Am băut și ceai!

 

Dani Oțil și Răzvan Simion vor să strângă bani, așa că nu vor mai cumpăra prea multă mâncare. Se vor baza pe ceaiuri și renumita pâine cu unt și gem.

Treaba e așa: obiceiul alimentar urmat de Răzvan în următoarea perioadă zice așa: mănâncă fără să dai bani. Ce poate fi mai sănătos de atât?

Într-o discuție de mic-dejun, mâncare și caserole, Dani se bate cu mâna pe burtă. E sătul, căci a mâncat pâine cu unt și cu gem, pe care a "stins-o" cu ceai din belșug. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI