Antena Căutare

Cum scăpăm rapid de kilogramele în plus, luate în vacanța de Paște. Nutriţionistul Cristian Mărgărit: „Dacă nu renunți la alcool, înseamnă că nu vrei să slăbești”

Nutriţionistul Cristian Mărgărit, invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani”, ne explică cum putem să ne revenim după mesele bogate de Paște și de 1 Mai. 

Nutriţionistul Cristian Mărgărit, invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani”, ne explică cum putem să ne revenim după mesele bogate de Paște și de 1 Mai.

Alcoolul, cel mai mare inamic în lupta cu kilogramele

Nutriționistul Cristian Mărgărit a vorbit despre alimentele pe care trebuie să le excludem, dacă vrem să dăm jos kilogramele acumulate în timpul vacanței de Paște.

„Dacă tu vrei să slăbești și bei alcool, înseamnă că nu vrei cu adevărat să slăbești. Alcoolul aduce o energie foarte ușor de asimilat. Molecula sa este foarte mică și foarte ușor de procesat de către organism. Culmea, el preferă alcoolul, apoi urmează carbohidrații, grăsimile și proteinele”, a explicat nutriționistul.

Odată intrat în organism, alcoolul blochează arderea grăsimilor, favorizează retenția de apă și alterează hormonal, ducând testosteronul spre estrogen.

După mesele de sărbători, ar trebui excluse alimentele bogate în grăsimi saturate, prăjelile, dar și dulciurile concentrate.

„Singurul lucru mai rău decât zahărul este zahărul cu o sursă de grăsime, fie că este vorba despre unt, uleiuri vegetale sau margarină”, a adăugat specialistul.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Cine îl are pe Cezar Ouatu ca mentor face lucruri mari! Cum sună „Young Forever”, super-piesa lansată de Mario la „Neatz... Vrei să te distrezi și să petreci timp de calitate cu cel mic? Încearcă Wobble Yoga, unde sportul și meditația se îmbină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x