Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Oops, Ramona a făcut pană! „Mai bine schimbi iubitul, decât să schimbi roata la o mașină!”

 

Pentru a demonstra că fetele sunt pricepute la toate, ucenica Andreea și Ramona, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, au demonstrat, în direct, cum se rezolvă o pană de cauciuc, la o mașină pe care nu o cunoști.

Ce poate fi mai rău ca o pană de cauciuc? Răspuns: o pană de cauciuc la o mașină ce nu îți aparține! 

Noroc că Ramona știe exact ce are de făcut: „Slăbești șurubul, bagi cricul lângă roata dezumflată, ridici cricul și scoți roata”. Teoria e bună, oare cum au stat fetele cu practica?

Deznodământul operațiunii de înlocuire a cauciucului, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe