Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Dacă nu devenea bombă sexy, Ramona Olaru s-ar fi făcut polițistă: "Am dat la Academia de Poliție"

Ramona Olaru și-a dorit să îmbrace uniforma de polițist. Vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani ne-a povestit că a fost de două ori să susțină examenele, dar nu a reușit să le și treacă. „Am picat de două ori examenele. N-am fost așa de sportivă.”, a declarat Ramona.

Ramona Olaru și-a dorit să îmbrace uniforma de polițist. Vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani a povestit că a fost de două ori să susțină examenele, dar nu a reușit să le și treacă.

„Am picat de două ori examenele. N-am fost așa de sportivă, a declarat Ramona.

Luată la întrebări de colegii Răzvan și Dani, Ramona n-a dat foarte multe detalii, însă a ținut să precizeze că la viața sa a picat destul examene. L-a trecut, însă, pe cel mai important, testul de angajare la Neatza.

Și dacă Ramona chiar s-a înscris de două ori la Academie, Răzvan doar a intenționat, căci da, și el și-a dorit să poarte chipiu și să se facă polițist.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro