Antena Căutare

Moment de senzație, marca Damian Drăghici! Artistul din serialul ”Sacrificiul” i-a cucerit pe toți cu o super piesă

Celebrul artist Damian Drăghici a venit alături de trupa Brothers și Fanfara de 100 la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani pentru a face un show de zile mari!

Putem spune că sunt puțini cei care nu au auzit de Damian Drăghici, un artist român desăvârșit cu un succes răsunător chiar și în străinătate!

Alături de trupa Brothers și Fanfara de 100, Damian Drăghici a cântat „Medley”, o adevărată capodoperă muzicală ce ne-a făcut ziua mult mai frumoasă și mai...dinamică!

Pentru cei care nu știu, Damian Draghici face parte din distribuția serialului „Sacrificiul", difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, la Antena 1! Mai mult decât atât, el a devenit recent tatăl unui bebeluș care i-a schimbat viața, la vârsta de 49 de ani!

DAMIAN DRĂGHICI, TATĂ DE BEBELUȘ LA 49 DE ANI

„E o frumusețe și o minunăție de copil. E un miracol. Acum înțeleg diferit lucrurile decât la primul copil, pe care l-am avut acum 27 de ani. Sunt lucruri pe care nici nu mi le puteam imagina. Acum văd lucrurile total altfel și apreciez momentele pe care le petrec cu el. Înțeleg altfel totul. Și mi-a schimbat și perspective asupra mea, adică cum vreau să fiu văzut de el în cinci ani, ce fel de model vreau să fiu pentru el”, a mărturisit Damian Drăghici, care mai are o fiică, în vârstă de 27 de ani.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi momentul muzical de excepție!

Horoscop: Cum cucerești o persoană din zodia Scorpion și ce trăsături are... Antrenament periculos de sexy la Neatza! Diana Stejereanu l-a uluit pe Dani: „Nu mă pot uita în ochii tăi...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x