Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Ani de liceu cu emoții la coringență! Faptul că era olimpic nu l-a salvat pe Dani de la statutul de corigent: „Oțil, stai jos, anul ăsta o să închei cu 4!”

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a dezvăluit, în direct, cum a rămas corigent la o materie.

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a dezvăluit, în direct, cum a rămas corigent la o materie.

Ani de liceu, cu emoții la corigență! A fost momentul amintirilor din școală pentru simpaticii prezentatori de la „Neatza”. Cu toate că a fost olimpic, Dani știe ce înseamnă să fii corigent.

„Am avut o singură corigență, în 12 ani e școală. Una singură! Dar n-a fost pe drept...Am primit o medie de 4 pentru că era căpitanul echipei ce reprezenta școala, Răzvan era subalternul meu, și doamna profesoară a întrebat `Până când atâtea extracuriculare? Oțil, stai jos, anul ăsta o să închei cu 4!`”, a povestit Dani.

Ale tinereții valuri s-au manifestat, iar tânărul Dani, în loc să își accepte tăcut soarta, a ripostat: „Dar mai sunt opt săptămâni de școală, puteți să mă ascultați oricând, că oricum am mâncat cartea aia cu magiun! Dar mi s-a spus că opt săptămâni nu sunt îndeajuns să mă mai asculte...”