Antena Căutare

Ani de liceu cu emoții la coringență! Faptul că era olimpic nu l-a salvat pe Dani de la statutul de corigent: „Oțil, stai jos, anul ăsta o să închei cu 4!”

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a dezvăluit, în direct, cum a rămas corigent la o materie.

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a dezvăluit, în direct, cum a rămas corigent la o materie.

Ani de liceu, cu emoții la corigență! A fost momentul amintirilor din școală pentru simpaticii prezentatori de la „Neatza”. Cu toate că a fost olimpic, Dani știe ce înseamnă să fii corigent.

„Am avut o singură corigență, în 12 ani e școală. Una singură! Dar n-a fost pe drept...Am primit o medie de 4 pentru că era căpitanul echipei ce reprezenta școala, Răzvan era subalternul meu, și doamna profesoară a întrebat `Până când atâtea extracuriculare? Oțil, stai jos, anul ăsta o să închei cu 4!`”, a povestit Dani.

Ale tinereții valuri s-au manifestat, iar tânărul Dani, în loc să își accepte tăcut soarta, a ripostat: „Dar mai sunt opt săptămâni de școală, puteți să mă ascultați oricând, că oricum am mâncat cartea aia cu magiun! Dar mi s-a spus că opt săptămâni nu sunt îndeajuns să mă mai asculte...”

Dani Oțil a renunțat la Neatza! Anunțul a apărut pe pagina sa de Facebook: „Unde pun eu mâna, crește!”... Avem și noi un „Om de Oțel”. Paul Georgescu a înotat 1.600 de metri în apă înghețată. „Orice se poate întâmpla, am avut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x