Antena Căutare

Amintiri din adolescență! Dani Oțil era feblețea liceului din Reșița: Fetele din clasele mici erau plânse că a plecat el

Dani Oțil și Răzvan Simion împărtășesc amintiri din copilărie, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi își aduc aminte de perioada liceului și fac glume unul pe seama celuilalt la capitolul vestimentar. Se râde copios, căci moda vremii era tare ciudată.

Dani Oțil și Răzvan Simion împărtășesc amintiri din copilărie, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi își aduc aminte de perioada liceului și fac glume unul pe seama celuilalt la capitolul vestimentar. Se râde copios, căci moda vremii era tare ciudată.

Unde mai pui că s-a mai lăsat cu o dezvăluire din tinerețile băieților. Așa am aflat că Dani era cel mai bun dansator din liceu. Avea un succes uriaș, însă doar la fetele din clasele mici, după cum povestește cu umor colegul Răzvan.

La discuție asistă și Ramona, mult prea tânără pentru a înțelege trendurile în materie de modă de pe vremea în care Răzvan și Dani erau în școală.

Inspectorul Școlar General al Capitalei: Tot ce trebuie să știe părinții despre înscrierea la grădiniță... Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan și Puberu, mari fani ai muzicii machedonești: "L-ai văzut pe ăsta mic cum dă din p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x