Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Amintiri din adolescență! Dani Oțil era feblețea liceului din Reșița: Fetele din clasele mici erau plânse că a plecat el

 
+2 click pentru
galerie

Dani Oțil și Răzvan Simion împărtășesc amintiri din copilărie, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi își aduc aminte de perioada liceului și fac glume unul pe seama celuilalt la capitolul vestimentar. Se râde copios, căci moda vremii era tare ciudată.

Unde mai pui că s-a mai lăsat cu o dezvăluire din tinerețile băieților. Așa am aflat că Dani era cel mai bun dansator din liceu. Avea un succes uriaș, însă doar la fetele din clasele mici, după cum povestește cu umor colegul Răzvan.

La discuție asistă și Ramona, mult prea tânără pentru a înțelege trendurile în materie de modă de pe vremea în care Răzvan și Dani erau în școală.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI