Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani Oțil este POLIȚIA MODEI! Primul arestat a fost Răzvan: „Nu înțeleg. Ce e asta?!”

 
+2 click pentru
galerie

Moda este un subiect important pentru prezentatorii ”Neatza”. Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a rămas șocat de vestimentația lui Răzvan Simion.

„Doamnelor și domnilor, moda a luat-o razna. Vorbesc cu băieții și părinții de băieți din ziua de astăzi care vor să arate exact ca oamenii de pe internet sau de la televizor. Eu nu mă pricep, mă îmbrac în tricou, blugi, adidași...”, și-a început Dani discursul.

Răzvan nu a ratat ocazia să aducă  completare: „Cum zice vorba românească: de unde nu e, nici Dumnezeul modei nu cere!”

Urmează un studiu în mare detaliu, marca Dani Oțil, supranumit ”polițistul modei”. Ce a avut de spus despre vestimentația lui Răzvan, vedeți în materialul de mai jos:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI