Live acumObservator 06
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Surpriză de proporții în platou, la "Neatza"! Dani Oțil i-a luat inel iubitei. Reacția Gabrielei, surprinsă în culise

Dani Oțil i-a luat un inel iubitei cu o piatră care nu este de pe planeta Pământ! Cum a reacționat iubita prezentatorului de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Gabriela a fost surprinsă în culise, în timp ce Dani explica de zor că are deja bijuteria, cu piatră unică, ce nu e de pe Planeta Pământ.

"E luat din China, Răzvane", explică Oțil, după ce i s-au bătut apropouri în platou cu privire la un târg de nunți recent organizat în Capitală.

Reacția Gabrielei, aflată în culise, e de neprețuit!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro