Antena Căutare

Dani Oțil a dezvăluit câți copii își dorește! „Mi-ar plăcea să stau cu ei în apă, să îi țin la aerosoli”

Dani Oțil a dezvăluit, vineri, la cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, în ultima ediție pe malul mării, câți copii își dorește.

Dani Oțil a dezvăluit, vineri, la cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, în ultima ediție pe malul mării, câți copii își dorește.

„Mâine-poimâine poate, dacă mă organizez bine, nici nu mai prezint emisiunea, o să stau așa, cu apa până la gleznuțe, cu vreo doi-trei puradei, să îi țin la aerosoli și la apă. Dacă poți să-mi ții locul, un an-doi, până cresc ăia să-I dau la facultate, n-ar fi rău”, a spus Dani Oțil.

„Dar, gata făcuți?”, s-a interesat Răzvan Simion.

„Nu știu. Încă studiez problema. Am găsit două puștoaice pe care aș vrea să le fur cu totul, dacă părinții lor nu le găsesc… Mi se întâmplă tot timpul același lucru când fac gluma asta. I-am zis unei mămice care are o puștoaică super simpatică. I-am zis că poate îi iau copiii doi-trei ani și îi mut la mine. Și ea a zis: glumă-glumă, Dani, dar s-ar putea după o săptămână să mi-I dai înapoi”, i-a răspuns Dani Oțil.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Atenție, doamnelor! Imagini fierbinți! Adonișii dansatori de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au fost puși la treabă de Dia... Răzvan Simion, amintiri din tabără. S-a îndrăgostit de o franțuzoaică, dar a avut parte de o mare surpriză. „A doua zi a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x