Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani Oțil a dezvăluit câți copii își dorește! „Mi-ar plăcea să stau cu ei în apă, să îi țin la aerosoli”

 

Dani Oțil a dezvăluit, vineri, la cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, în ultima ediție pe malul mării, câți copii își dorește.

„Mâine-poimâine poate, dacă mă organizez bine, nici nu mai prezint emisiunea, o să stau așa, cu apa până la gleznuțe, cu vreo doi-trei puradei, să îi țin la aerosoli și la apă. Dacă poți să-mi ții locul, un an-doi, până cresc ăia să-I dau la facultate, n-ar fi rău”, a spus Dani Oțil.

„Dar, gata făcuți?”, s-a interesat Răzvan Simion.

„Nu știu. Încă studiez problema. Am găsit două puștoaice pe care aș vrea să le fur cu totul, dacă părinții lor nu le găsesc… Mi se întâmplă tot timpul același lucru când fac gluma asta. I-am zis unei mămice care are o puștoaică super simpatică. I-am zis că poate îi iau copiii doi-trei ani și îi mut la mine. Și ea a zis: glumă-glumă, Dani, dar s-ar putea după o săptămână să mi-I dai înapoi”, i-a răspuns Dani Oțil.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI