Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani Oțil și Răzvan Simion, primii concurenți în „Asia Express 3”? „Mergem, Răzvane, să mâncăm nimic, să dormim pe jos...”

 

Dani Oțil și Răzvan Simion, matinalii de la "Neatza cu Răzvan și Dani", au mărturistit, în direct, că vor să participe la „Asia Express”.

Prezentatorii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” sunt fani ai reality-show-ului „Asia Express”. Din simpli privitori, cei doi și-au imaginat cum ar fi să fie concurenți.

„Mergem, Răzvane, să mâncăm nimic! Să dormim pe jos...”, a spus Dani Oțil.

Răzvan Simion nu pare prea încântat de idee. „Să trăiesc și eu două luni cum trăiești tu în fiecare weekend? Nu, mersi!”

„Pot să mânânc orice, n-am nevoie de mâncare, pot să beau de oriunde”, a adăugat Dani Oțil. Cu toate astea, prezentatorul recunoaște că este ceva ce nu ar putea face vreodată. 

Ce îl împiedică pe Dani Oțil să participe la „Asia Express”, în materialul video de mai sus. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI