Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani Oțil și Răzvan Simion, războiul modei! „Miliardar sărac turc! E normal să vii la televizor așa?”

 
+2 click pentru
galerie

A fost război în toată regula șa „Neatza”! Răzvan Simion şi Dani Oţil și-au analizat alegerile vestimentare. Cine s-a îmbrăcat bine și cine a apărut ca un „miliardar sărac turc”?

E adevărat că gusturile nu se discută, dar cine se poate abține? După ce l-a scanat din cap până-n picioare, Răzvan a avut un singur cuvânt pentru colegul lui: „Buratino!” 

„Nu vă mai place moda asta nouă! Înainte, mă certați că veneam în blugi, lasă că ești tu bine, miliardar sărac turc! E normal să vii la televizor în trening?! Ce-i bătaia asta de joc, zici că ai ieșit la alergare! Ca să nu mai vorbim de șalupe!”, a ripostat Dani Oțil.

Poliția Modei a continuat cu mai multe replici spumos de acide, în materialul video de mai jos:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI