Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Dani Oțil, spaima șmecherilor de pe șosele:"Când sunt cu mașina mare, o pun de-a latul. O să mi-o iau în freză"

Dani Oțil este spaima șmecherilor de pe șosele. Într-o discuție despre aglomerația de pe DN1 și traficul intens spre munte, Răzvan vine cu soluția salvatoare: trenul, care nu face mai mult de două ore. Eviți, astfel, cele cinci ceasuri de amorțeală în mașină. 

Dani nu pare să fie de acord și ne spune și de ce, în stilul său caracteristic.

”Nu, Răzvane, că mie îmi place să strâng firimituri pe piept de cât stau la volan. În plus, când sunt cu mașina mare, o pun de-a latul, ca să-i blochez pe aia care se bagă în fața, pe banda aia cu pietriș, pe trotuar. Dacă nu mi-oi luat-o în freză o dată... ”, a spus prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!