Antena Căutare

Dani Oțil, pregătit să devină tată! Ce detaliu complet neașteptat a dezvăluit în emisiune

Moment de senzație în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani! A fost clipa în care simpaticul Dani Oțil a mărturisit că vrea neapărat să facă un copil, iar motivul este uluitor!

„Vreau să am neapărat un copil, dar dacă se poate să aibă deja câțiva ani, ca să pot face mișto de el”, a mărturisit Dani Oțil în emisiune.

Iar ideea sa a fost apoi argumentată printr-un clip video extrem de amuzant, ce prezintă momentele în care tații fac farse amuzante copiilor lor. Un bărbat a mers în chiloți și cu medaliile obținute la campionatul de înot să-și ia băiatul de la școală.

Vă puteți imagina cât de stânjenitor a fost pentru elev momentul. Un alt tată se joacă „alba-neagra” cu cel mic, dar îl lasă mut de uimire când îi arată adevărul de sub pahare. Și clipul video cuprinde multe farse haioase făcute celor mici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi și tu farsele făcute copiilor!

Carol Vicol este un miniDani periculos de sincer: „Tati e plecat! Vreți să știți cine doarme în cameră la mami?”... Cătălin Oprișan s-a dezlănțuit în Piața Obor, lângă grătarul cu mici! Răzvan: „A plecat cu o găleată de vinarom, că el a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x