Antena Căutare

De ce ne cade părul? Medicul dermatolog Iulia Panţuru ne spune ce trebuie să facem pentru a avea un păr de reclamă!

Medicul specialist dermatolog Iulia Panţuru a vorbit la Neatza despre cauzele care duc la căderea excesivă a părului la femei şi care sunt remediile.

Medicul specialist dermatolog Iulia Panţuru a vorbit la Neatza despre cauzele care duc la căderea excesivă a părului la femei şi care sunt remediile.

DE CE NE CADE PĂRUL?

Conform mediculul dermatolog, părul cade din foarte multe motive. Dcă vorbim despre căderea „normală”, cea cu care ne confruntăm majoritatea dintre noi la un moment dat în viață. Femeile sunt predispuse să aibă aceast cădere difuză de păr.

De cela mai multe ori, căderea părului are cauza interne, nu așa cum se tot vehiculează (coafarea excesivă etc.). În general, căderea are cauze hormonale: tiroida, diabetul zaharat, prolactina mărită.

Dietele și curele de slăbire foarte drastice pot avea efecte negative asupra firului de păr, cauzând cădere, pentru că rămânem fără nutrienții foarte importanți pentru păr.

Dacă vreți să aflați ce trebuie să faceți pentru a avea un păr sănătos, urmăriți materialul video de mai jos:

Vrei un posterior de invidiat? Nu îți trebuie decât o bandă elastică! Diana Stejăreanu ne arată câteva exerciții simple,... Elena Nazarovici a găsit succesul în Maldive. Povestea româncei care a plecat din Bârlad și a ajuns în Paradis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x