Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

De ce ne cade părul? Medicul dermatolog Iulia Panţuru ne spune ce trebuie să facem pentru a avea un păr de reclamă!

Medicul specialist dermatolog Iulia Panţuru a vorbit la Neatza despre cauzele care duc la căderea excesivă a părului la femei şi care sunt remediile.

Medicul specialist dermatolog Iulia Panţuru a vorbit la Neatza despre cauzele care duc la căderea excesivă a părului la femei şi care sunt remediile.

DE CE NE CADE PĂRUL?

Conform mediculul dermatolog, părul cade din foarte multe motive. Dcă vorbim despre căderea „normală”, cea cu care ne confruntăm majoritatea dintre noi la un moment dat în viață. Femeile sunt predispuse să aibă aceast cădere difuză de păr.

De cela mai multe ori, căderea părului are cauza interne, nu așa cum se tot vehiculează (coafarea excesivă etc.). În general, căderea are cauze hormonale: tiroida, diabetul zaharat, prolactina mărită.

Dietele și curele de slăbire foarte drastice pot avea efecte negative asupra firului de păr, cauzând cădere, pentru că rămânem fără nutrienții foarte importanți pentru păr.

Dacă vreți să aflați ce trebuie să faceți pentru a avea un păr sănătos, urmăriți materialul video de mai jos:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro