Antena Căutare

De la iUmor, la Neatza cu Răzvan și Dani, Mihai Marin face show! „Eu nu am copii, dar vreau să le dau chitara mea”

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Mihai Marin, fost concurent iUmor, a venit cu daruri și povești din copilărie. Cel mai mare fan al Deliei a stârnit hohote de râs!

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Mihai Marin, fost concurent iUmor, a venit cu daruri și povești din copilărie. Cel mai mare fan al Deliei a stârnit hohote de râs!

Liber-cugetătorul, „artistul în devenire”, Mihai Marin a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani” despre pasiunea sa pentru muzică. Așa cum ne-a obișnuit de la „iUmor”, nu a venit cu mâna goală, aducând câte un trandafir pentru „cele două flori ale matinalului”, Amalia și Ramona.

„Pasiunea a început la vârsta de 7-8 ani, pentru că eram copil și nu știu vârsta exactă... am văzut o chitară la verișoara mea primară.(...) M-am rugat de părinții mei să îmi ia și mie una, dar nu au vrut. Abia la 19 ani mi-am cumpărat o chitară”, a povestit Mihai Marin.

CITEȘTE ȘI: V-a fost dor de el? Mihai Marin s-a întors la „iUmor”, cu o melodie inspirată de Delia: „Sezonul 6 merită un moment apocaliptic”

Momentul adevărului! Răzvan Simion și Dani Oțil și-au măsurat, în direct...brațele! „Tu nu ești zgârcit, doar nu ajungi ... Răzvan Simion s-a întors cu două trofee de la etapa de cupă Off Road Sighișoara! Dani Oțil: „Păi tu nu ai făcut un metru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x