Căutare Live

Iar lipsim de la Jocurile Olimpice! Echipele de gimnastică au ratat calificarea. Câți sportivi ne vor reprezenta în Japonia?

Pentru a doua oară consecutiv, gimnastica românească nu va fi prezentă la Jocurile Olimpice. Echipele noastre nu au reușit să obțină calificarea.

Două echipe naționale și 55 de sportivi români calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În Japonia vor merge echipele naționale de fotbal U21 și de baschet 3x3.

„A fost un an foarte dificil. Practic, această calificare a fost una foarte, foarte dificilă. nivelul a fost foarte ridicat, iar asta s-a simțit și în rezultate”, a spus Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Un an greu a fost și pentru gimnastica românească. România va lipsi, pentru a doua oară consecutiv, de la Jocurile Olimpice.

„Lipsim cu echipele, cea feminină și cea masculină. E clar că lucrurile nu merg în direcția bună, în direcția în care ne-o dorim. Trebuie schimbată clar strategia de abordare a gimnasticii românești. Din câte știu, se lucrează la această schimbare. Ceea ce am obținut, până acum sunt cele două calificări ale lui Marian Drăgulescu și Mariei Holbură”, a explicat Covaliu.

S-a aflat! Ce poreclă avea Răzvan Simion când era copil! A primit-o chiar de la tatăl lui: „Cine crezi că dădea la liță?... Becurile, motiv de ceartă între Ramona Olaru și Dani Oțil: „Poate te înjur până îți rămân becurile mici!”...
Ultimele știri