Antena Căutare

„Neatza cu Răzvan și Dani”, ediție specială de Ziua Internațională a Femeii

Zi de sărbătoare în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, în dimineața zilei de 8 martie. Matinalii nu au ratat ocazia de a le face o surpriză prezențelor feminine din echipă, chiar de ziua lor, și le-au încântat de la prima oră cu o surpriză dulce. Și Vlăduț a profitat de moment pentru a pregăti un tort special din bezea și fructe, ”Mulțumesc, iubită mamă”, inspirat de cea mai importantă femeie din viața sa.

Zi de sărbătoare în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”, în dimineața zilei de 8 martie. Matinalii nu au ratat ocazia de a le face o surpriză prezențelor feminine din echipă, chiar de ziua lor, și le-au încântat de la prima oră cu o surpriză dulce. Și Vlăduț a profitat de moment pentru a pregăti un tort special din bezea și fructe, „Mulțumesc, iubită mamă”, inspirat de cea mai importantă femeie din viața sa.

De Ziua Internațională a Femeii, Marian Duță, reporterul de la Neatza, a ajuns la Reșița pentru a o surprinde pe directorul Colegiului Național „Traian Lalescu" cu un buchet de flori din partea foștilor elevi, Răzvan și Dani. Cu această ocazie, profesoara a dat detalii și despre isprãvile matinalilor și a mărturisit că mereu a crezut în potențialul lor: „Au fost liderii generației lor".

Cea mai emoționantă surpriză a fost pentru mama lui Dani Oțil, ce și-a început ziua cu un buchet de flori chiar din partea băiatului său, amintindu-și de de copilăria matinalului și de cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Marcel Pavel a oferit un cadou pe note muzicale mamei sale, chiar din platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”, în vreme ce Nea Mărin a venit în platou alături de Larisa, fiica sa, pregătind un spectacol de dans tradițional românesc: „Asta înseamnă un bunic fericit, să danseze alături de fiică și nepoți!”, a spus Dani despre momentul lor.

Aflat la cea de-a patra ediție, concursul „Cea mai sexy mămică!” va continua toată luna martie, iar doritoarele încă au timp să se înscrie pe pagina http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani/, în secțiunea destinată. Mecanismul rămâne la fel de simplu, iar pentru a intra în cursa pentru marele premiu, candidatele trebuie doar să completeze un chestionar și să încarce o poză. Cea mai populară competiție de la Neatza cu Răzvan și Dani va recompensa cea mai frumoasă și norocoasă mămică cu produse cosmetice și o excursie.

Ediția specială „Neatza cu Răzvan și Dani”, cu Florin Piersic, lider de piață... Joc de bărbați adevărați! Cum te joci cu șlapul și sticla de detergent (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x