Antena Căutare

Peste 400 de milioane de vizualizări pe YouTube și un premiu Billboard la activ. Edward Maya și Vika Jigulina au lansat următorul mega hit: „Be Free”

Edward Maya și Vika Jigulina sărbătoresc zece ani de muzică bună! Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, auinterpretat cea mai nouă piesă a lor, „Be Free”. Ai ascultat-o?

Edward Maya și Vika Jigulina lansează la Neatza cu Răzvan și Dani primul single oficial din anul 2020, „Be free”, extras de pe albumul „Celebrations”.

Albumul „Celebrations” va fi lansat în vara acestui an și va celebra 10 ani de carieră și succes internațional pentru Edward Maya și Vika Jigulina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Edward Maya și Vika Jigulina sunt singurii câștigători români ai unui premiu Billboard. Acest duo de succes are și cele mai multe vizualizări, ale unui artist din România, pe YouTube pentru o singură piesă - „Stereo Love” - peste 409 milioane.

Duță, ai dat de necaz! A încercat să afle ce își doresc femeile de Valentine's Day. Și a reușit...: „E clar, vom avea pa... Holograf a spart gheața! Nu au mai făcut așa ceva în întreaga lor carieră. „Ce-i asta, Dumnezeule?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x