Antena Căutare

Lumina albastră a ecranelor digitale poate cauza probleme grave de sănătate. Cum afectează dezvoltarea creierului copiilor

Bună dimineața, sănătate! Astăzi, Simona Dragomir a vorbit despre lumina albastră specifică dispozitivelor electronice și impactul acesteia asupra ochilor, fiind cauza nu doar a problemelor de vedere, ci şi a tulburărilor de somn.

Bună dimineața, sănătate! Astăzi, Simona Dragomir a vorbit despre lumina albastră specifică dispozitivelor electronice și impactul acesteia asupra ochilor, fiind cauza nu doar a problemelor de vedere, ci şi a tulburărilor de somn.

Am ajuns să ne culcăm tot mai târziu, dormim din ce în ce mai puțin, facem eforturi pentru a rezista unui nivel de stres ridicat, suntem, de cele mai multe ori, dependenți de tehnologia modernă: smartphone-uri, laptopuri și tablete.

Atenție mare la lumina albastră a ecranelor digitale. Dacă ne expunem prea mult la ea, mai ales înainte de culcare, pot apărea o serie de efecte negative.

Mai multe informații, în materialul video de mai jos:

Elena Nazarovici a găsit succesul în Maldive. Povestea româncei care a plecat din Bârlad și a ajuns în Paradis... Pereții s-au cutremurat de la aplauze! Tamara Buciuceanu-Botez, 65 de ani de activitate în fața publicului: „Să știți că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x