Antena Căutare

Elisabeta Lipă ne-a pus canotorii la treabă! Sportivii s-au înarmat cu saci de gunoi și strâng mizeria din jurul lacului Snagov: „Își fac curat în casă”

Ca în fiecare dimineață, canotorii români aleargă în pădurea de lângă lacul Snagov. Nu, nu sunt la antrenament! Sportivii au fost puși la treabă, chiar de Elisabeta Lipă!

Lotul național de canotaj a lăsat vâslele și s-a apucat de strâns gunoaiele din jurul lacului Snagov. Președintele Federației Române de Canotaj, elisabeta Lipă, care muncește cot la cot cu sportivii, a oferit mai multe detalii despre demersul demn de laudă:

„După antrenamentul de bază făcut deja, de dimineață, facem curățenie la locul de muncă! Este vorba despre sportivii ce vor reprezenta România, anul viitor, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Am zis că așa este normal, cum în casa ta faci curat și te simți bine, așa și ei trebuie să-și facă ordine în casa lor, în casa noastră, de fapt. Aceasta este zona în care aleargă în fiecare zi și în care se întâlnesc, de fiecare dată, cu această priveliște nu foarte prietenoasă”, a spus Elisabeta Lipă.

Acțiunea a fost demarată pentru a le oferi sportivilor condiții „decente” pentru a-și desfășura activitatea, înaintea participării la Jocurile Olimpice din Tokyo.

„Este normal să facem noi curat, dacă cei care aruncă nu înțeleg că, totuși, trebuie să respirăm un aer curat. Zona aceasta este superbă, palatul este la doi pași de noi, dar ne lovim, zi de zi, de priveliștea asta dezolantă”, a adăugat Elisabeta Lipă.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Ți se face pielea de găină când asculți noua piesă a lui Feli! „Frunzele cad” este dedicată mamei sale, căreia îi cere i... Rochiile ce nu se vor demoda niciodată, prezentate la „Stil de succes by Ellida Toma”. Designerul Elena Perseil, nelipsi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x