Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Ți se face pielea de găină! Feli a cântat, live, piesa „Omule, deschide ochii!”

Moment de excepție la Neatza cu Răzvan și Dani! Feli Donose a cântat, live, noul său single, „Omule, deschide ochii”.

Moment de excepție la Neatza cu Răzvan și Dani! Feli Donose a cântat, live, noul său single, „Omule, deschide ochii”.

„Omule, deschide ochii” face parte dintr-un proiect special, de suflet, al artistei. Imediat după lansare, Feli a recunoscut că a avut emoții, neștiind cum va primi publicul mesajul proiectului „Feli din poveste”, în care artista a pus în versuri situații de viaț cu care s-a confruntat.

„Nu-i asa ce fain ne uneste sinceritatea? ADOR sa scriu si sa va cant povestile mele de viata! Stiu si simt ca rezonam! Multumesc!
Am avut foarte mari emotii legat de proiectul Feli din poveste, cu prima Felie - Omule deschide ochii si cu TOATE Feliile ce vor urma! ❤️
Cred ca niciodata nu mi-a fost mai teama sa indraznesc! Mi-am luat de mana curajul si am STRIGATprin CANTEC! E medicament sa imi cant inima! Sunt foarte fericita si VA MULTUMESC!”
, a scris artista, pe pagina de Instagram.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro