Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Fitness la Neatza! Exerciţii pentru cupluri si femei gravide. Gata încălzirea? Să-i dăm bătaie!

 

Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", Mihaela și Cristian Ciobanu, instructori de fitness, au prezentat un antrenament pentru femeile gravide.

Se spune că mișcarea este esența vieții. Nu trebuie să neglijam niciodată exercițiile fizice, în special atunci când suntem în proces de formare a unei noi vieți.

Cristian Ciobanu a venit alături de Mihaela, soția lui însărcinată în cinci luni, să ne învețe un antrenament ce poate fi făcut atât în cuplu, cât și de femeile care așteaptă un copilaș.

Exercițiile fac parte din programul ”Performance”, conceput de cei doi instructori. 

Sunteți gata? Să-i dăm bătaie!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI