Antena Căutare

Fizz s-a întors! Artistul a lansat partea a doua a mega hit-ului „Dacă nu eu, atunci cine?”. Dani Oțil: „Oficial, am văzut cei mai mici slipi”

Neatza cu Răzvan și Dani. Acum opt ani, Fizz nu se culca până nu-și număra „banii din cont, în gând”. Vara aceasta, artistul , pe numele său real Bogdan Croitoru, a revenit cu piesa „Dacă nu Fizz, atunci cine? (partea a II-a)”.

Neatza cu Răzvan și Dani. Acum opt ani, Fizz nu se culca până nu-și număra „banii din cont, în gând”. Vara aceasta, artistul , pe numele său real Bogdan Croitoru, a revenit cu piesa „Dacă nu Fizz, atunci cine? (partea a II-a)”.

După o pauză de opt ani, Fizz pregătește un nou album, cel de-al doilea din cariera sa, ce se va numi „Back in Showbiz”.

Artistul a ales să se retragă o perioadă pentru a se dedica afacerilor sale. A continuta să se implice în campanii umanitare și intenționează să înființeze o fundație caritabilă.

„Fetele din toate clipurile mele, din trecut și din prezent, aparțin agenției mele, Fizz Models. Pregătim un turneu național, țineți-vă bine, fraților! Avem și niște petreceri cu Fizz Luxury Parties, o să vedeți, va fi o nebunie. Dani, ești invitat special, nu te costă nimic”, a spus Artistul.

Fetele s-au bătut ca spartanii, la Neatza cu Răzvan și Dani! Pangration, cea mai veche artă marțială europeană, se pract... Atenție, Amalia a intrat la apă! Cum s-a descurcat frumoasa prezentatoare la prima lecție de scuba diving: „N-am mai înc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x