Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Flavia, din nou la „Neatza”! Viitoarea mămică știe cu cine vrea să-i semene bebelușul: „Sper să ia de la Dani...”

Flavia Mihășan, din nou la „Neatza”! De această dată, în ipostază de invitat. Viitoarea mămică ne-a arătat cum stă cu pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului. 

Flavia Mihășan, din nou la „Neatza”! De această dată, în ipostază de invitat. Viitoarea mămică ne-a arătat cum stă cu pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului.

Flavia Mihășan se pregătește să devină mamă. Fosta „vecină” ne-a primit la ea acasă, unde ne-a arătat cum arată camera bebelușului.

Dani are o misiune clară: fiul Faviei trebuie să poarte numele lui sau al lui Răzvan. „Copilul ar trebui să aibă, macăr al doilea, numele meu sau al lui Răzvan. Nu ne-ar deranja să-l cheme `Răzvan și Dani`”.

Zi de zi, în primele șase luni de sarcină, bebelușul le-a auzit vocile simpaticilor prezentatori „Neatza”. De aceea, Flavia este convinsă că fiul ei îi cunoaște deja și, poate, a luat și câteva trăsături de la ei.

„El vă știe deja. Sper că a luat de la tine, Dani, simțul umorului și de la Răzvan tot, asta se știe!”

Flavia a ales deja nașii copilului! Cocuța și Bogdan Boantă vor fi părinții spirituali ai celui mic.

„De când a aflat că sunt însărcinată, Cocuța m-a asaltat! Nu am putut să zic nu!”, a povestit viitoarea mămică.

Bebelușul nici nu s-a născut și deja are o garderobă de invidiat! „I-am luat haine până la cinci ani!”, a recunoscut Flavia.

Video