Antena Căutare

S-a întors lumea pe dos... Florin Salam s-a apucat să cânte în limba engleză: „The king is back!”

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a demonstrat la rubrica Smiley News, de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum se pregătește Florin Salam pentru cele mai mari festivaluri de muzică din lume: a început să cânte în limba engleză!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a demonstrat la rubrica Smiley News, de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum se pregătește Florin Salam pentru cele mai mari festivaluri de muzică din lume: a început să cânte în limba engleză!

„Am zis să fiu în trend și să-l pun și eu pe al nostru, domnul Florinel Salam, care a început să cânte în engleză, pregătindu-se pentru următoarele festivaluri de acest gen. NU este o manea, rețineți!”, a precizat Cătălin Oprișan.

Așadar, „Ladies and gentlemen, the king is back!” - continuarea, în materialul video de mai sus!

Manele la Neversea, manele la Neatza cu Răzvan și Dani! „Am greșit emisiunea?!”... Te întorci din vacanță mai obosit decât ai plecat? Psihologii ne învață cum putem să revenim la serviciu cu...chef de mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x