Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Generația Alfa, copiii digitali care vor schimba lumea. Specialiștii susțin că vor trăi 140 de ani

Cei născuți după 2010 reprezintă Generația Alfa, cei care vor schimba lumea în bine. Despre ei se spune că vor fi cei mai longevivi, prosperi și inteligenți. Specialiștii consideră că vor trăi până la 140 de ani.

„Vreau să fac un youtube al meu, unde să pun videoclipurile care ies bine” , a explicat un copil din generația Alfa.

Cu toate că sunt considerați generația alfa, recomandarea prin care ar trebui să nu intre în contact cu tabletele sau telefoanele până la vârsta de doi ani rămâne valabilă.

„Ei sunt la un click distanță de aflarea oricărei informații și atunci părinții și școala sau dăscălii nu mai sunt singura sursă de informare. Ei vor influența foarte mult viitorul și lumea în care vom ajunge să trăim” , a explicat Adina Nenu, psiholog și psihoterapeut de familie.

Colaborare între Dani Oțil și Elena Cuculici la Neatza cu Răzvan și Dani. „Să îmi compui niște versuri. Cu linia melodic... Andreea Antonescu, mai sexy ca niciodată. Artista este o mămică fericită. „La patru ani și jumătate, fata mea își dorea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x